top of page

İSPADER Eğitim Seferberliği Başladı!..

"İnsan eğitimle doğmaz ama eğitimle yaşar." Cervantes

Birlikte ve gelişerek yaşamak için eğitime yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İSPADER Ailesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik olarak İSPADER Akademimizin koordinatörlüğünde gerçekleştireceğimiz "İSPADER Eğitim Seferberliği" programımız başlıyor. İSPADER Akademi devam ettirdiği eğitim faaliyetlerini İspirimiz ve Pazaryolumuzda yaşayan öğrenci kardeşlerimize yönelik çalışmalarla sürdürüyor.

Bu yıl ilk kez İspir ve Pazaryolulu 200 üniversite öğrencisi kardeşimize sunmuş olduğumuz "İSPADER Eğitim Bursu" programımız devam ediyor. İspir ve Pazaryolumuzda ilçe milli eğitim müdürlüklerimiz ile koordine olarak hayata geçirdiğimiz protokol kapsamında eğitim seferberliğimiz başlıyor. 7 Mart 2023 Salı günü İspir ve Pazaryolumuzda yaklaşık 600 öğrencimizin katılacağı Seviye Tespit Sınavı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hazırlıklar tamamlandı, sınav kitapçıklarımız, cevap anahtarlarımız ve genç kardeşlerimiz için hediyelerimiz hazır. Bugün sabah 10 kişilik bir grup ile yola çıktık. İspir ve Pazaryolumuza her anlamda katkı sunmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.



Eğitim açısından bazı kısıtların var olduğu ilçelerimizdeki öğrenci kardeşlerimize lise ve üniversiteye hazırlık konusunda destek olmak amacıyla seviye tespit sınavı ile başlatacağımız çalışmalarımızı yakında yayına girecek olan İSPADER Akademi mobil uygulaması ile online dersler, kaynak ve yardımcı kitap desteği, çeşitli kurs ve etkinliklerle devam edeceğiz. Çok yakında kurslarımıza dair duyuru paylaşımlarını da yapacağız. İspir ve Pazaryolu için çaba harcamaya var gücümüzle devam edeceğiz.

Eğitim konusunda önemli projelere imza attığımız İSPADER Akademimizin varlığı daim olsun. Destek veren, emek veren tüm yöneticilerimize, eğitimcilerimize, hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız.

İspir ve Pazaryolunda görüşmek dileğiyle!.. Biz birlikte İSPADERiz!..

İspir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Pazaryolu Milli Eğitim Müdürlüğü #İSPADER www.ispader.org

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page